نمره بیست

کودک موفق

والدینی که می خواهند کودک شان همیشه بیست باشد

این والدین  ابتدا باید خودشان درک کنند موفقیت به مهارت نیاز دارد و مهارت بدون آموزش بدست نمی آید.

پس اگر میخواهید کودک شما در اجتماع همیشه نمره بیست داشته باشد

این بیست مهارت را به کودک یاد دهید

کمکهای اولیه

شما همیشه نمی توانید در کنار کودک باشید پس لازم است کودک را با جعبه کمکهای اولیه آشنا کنید و مهارت استفاده از این جعبه را به او بیاموزید.

وظایف شخصی

به کودک یاد دهید انجام کارهای روزمره و شخصی باید توسط خودش انجام شود و از او بخواهید وسایل مهد یا مدرسه راخودش آماده کند.

وقت شناسی

مدیریت زمان در دنیای کنونی از مهمترین مواردی است که باید به کودک آموزش داده شود بدین منظور از کودک بخواهید خودش از خواب بیدار شود. کودک باید بداند چه ساعتی به مهد برود یا چه ساعتی کارتون تماشا کند.

قدرت انتخاب

کودک باید این توانایی را داشته باشد بین گزینه های مختلف، نیازش را انتخاب کند. می توانید زمانی که قصد بیرون بردن کودک را دارید از او بخواهید بین سه مدل لباسی که شما پیشنهاد می دهید تصمیم بگیرد کدام لباس مناسب تر است.

سوادمالی

از ضروریترین مهارت هایی که باید به کودک آموزش داده شود سوادمالی است.کودک باید مدیریت هزینه و تقسیم بندی پول را بیاموزد.

خریدکردن

کودک باید بداند در جه زمانی به چه وسیله ای بیشتر احتیاج دارد.زمانی که برای خرید مواد غذایی می روید کودک را با خود همراه کنید و از او کمک بخواهید.

آشپزی

از کودک بخواهید میز صبحانه را بچیند و صبحانه را بدون کمک شما بخورد. کودک باید این توانایی را داشته باشد برای خود یک ساندویچ ساده درست کند.

روابط اجتماعی

در دنیای امروزیکه اجتماعی بودن حرف اول را برای موفقیت میزند به کودک یاد دهید با چه کسانی دوست شود و از چه کسانی دوری کند. به او بگویید همه غریبه ها دشمن نیستند ولی او باید بداند در چه حد و با چه غریبه ای تعامل اجتماعی داشته باشد.

نظافت شخصی

کودک باید بتواند تخت و اتاق خود را تمیز کند همچنین نحود درست شستشوی دست و صورت همچنین حمام کردن را به او یاد دهید. حتما از او بخواهید جوراب هایش را خودش بشوید.

سفارش غذا

به کودک نحوه صحیح سفارش غذا در رستوران یا از رستوران را آموزش دهید همچنین به او نحوه صحیح غذا خوردن را بیاموزید.

سفر

مفهوم سفر را برای کودک توضیح دهید و از او بخواهید چمدان سفر را خودش آماده کند همچنین لازم است کودک را با نحوه تهیه بلیط آشنا کنید و تفاوت سفر شهری و غیرشهری را برایش بازگو کنید.

یکپارچگی حسی

کودک باید بداند در مواقع ناراحتی یا خوشحالی چه عکسالعملی باید ازخود نشان دهد پس لازم است او را با واکنشهای حسی همچون غم، شادی،خشم آشنا کنید.

قدرت سازگاری

زمانی که کودک با دوستانش به مشکل میخورد قدرت سازگاری را به او یاد دهید و از او بخواهید در موقعیتهای مختلف خودش را جای دوستانش بگذارد و از نگاه آنها به موضوع نگاه کند.

قدرت حل مسئله

به کودک یاد دهید برای هر مسئله یا مشکل یک راه حل وجود دارد. در صورتی که برای مشکل راه حل وجود نداشته باشد او باید از قدرت سازگاری یا انعطاف پذیری استفاده کند.

صبر یا استقامت

در زمان بروز مشکل از کودک بخواهید تحمل کند و تا حدی صبر داشته باشد که بتواند راه حلی پیدا کند.

مثبت اندیشی

به کودک یاد دهید دیدگاهش به زندگی و اجتماع مثبت باشد ولی مثبت اندیشی اش خالی از دقت و زیرکی نباشد.

مهربانی

مهربانی با همنوع را به کودک آموزش دهید و از او بخواهید با محیط زیست و حیوانات مهربان باشد.

دفاع شخصی

مفهوم دفاع شخصی و امنیت از جمله مفاهیم مهم آموزشی به کودک است که البته باید درست آموزش داده شود درغیراینصورت نتیجه عکس خواهد داشت. به کودک گوشزد کنید دفاع شخصی فقط استفاده از قدرت بدنی نیست و باید چثه بدنی خودش را در دفاع در نظر بگیرد و بیشتر از فکرش در در دفاع شخصی استفاده کند.

درک فضا

کودک را با مسیرهای اطراف خانه آشنا کنید. گاهی از کودک بخواهید او راهنمایی کند تا از خانه به مهدکودک برسید.

خودباوری

مفهوم باور را توضیح دهید و اطمینان دهید برای موفقیت باید به خود و توانایی های اش باور داشته باشد.

توضیح:یکپارچگی حسی، در واقع یکی از عملکردهای سیستم عصبی است که اطلاعات دریافتی که از طریق حواس (بینایی، چشایی، بویایی، شنوایی، لامسه) را پردازش و معنادار می‌کند و سپس پاسخ مناسب به آن‌ها در جسم و روان داده می‌شود.

Post Your Comment Here

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *